Choose your battles

Een workshop speciaal voor hoger opgeleide mensen met autisme

 

  • Ervaar jij veel stress in je dagelijks leven?
  • Heb jij chaos in je hoofd?
  • Leg je de lat te hoog voor jezelf?
  • Heb je moeite met het stellen van prioriteiten?
  • Heb je veel tijd nodig om weer tot rust te komen?
  • En wil je dit veranderen?

Kom dan naar de workshop 'Choose your battles'

in Pijnacker

De eerstvolgende workshop vindt plaats op 23 mei 2024.

 

Martine Scharp van ScharpAutismecoaching en Hetty Jungschläger van Mindful Bullet Journal leggen jou uit welke skills jij kunt inzetten om dit te voorkomen. Passend bij jouw autisme!

Als je inzicht hebt in je stress en je weet waar de oorzaak ligt, dan kun je leren wat je kunt doen om meer rust en minder stress te ervaren. 

Na de workshop ga je naar huis met praktische tools voor meer ontspanning!

 

Wil je je meteen opgeven?

Of heb je behoefte aan meer informatie?

Scroll dan naar beneden en vul het formulier in!

 

Wil je eerst iets meer weten over Martine en Hetty?

Lees dan verder 

 

Wie zijn Martine Scharp en Hetty Jungschläger?

Waarom deze workshop?

Passie voor autisme, dat is de reden dat Martine Scharp en ik de handen ineen hebben geslagen.

Beiden zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met autisme die veel stress ervaren en last hebben van de gevolgen ervan.

Beiden doen we dit vanuit onze eigen expertise. Deze overeenkomsten én verschillen zijn reden om te onderzoeken hoe dit samen te bundelen in één workshop.

 

Samen gingen we aan de slag om een aantrekkelijke workshop samen te stellen waar hoger opgeleide mensen met autisme of het vermoeden ervan op zitten te wachten!

Martine heeft jarenlange ervaring als jobcoach voor mensen met autisme en weet als geen ander dat autisme niet ophoudt na werktijd. Met een zoon met autisme weet zij ook vanuit de thuissituatie waar je in een leven met autisme allemaal tegenaan kunt lopen.

Hetty kreeg in 2017 diagnose autisme na jaren van zoeken waarom er zoveel mis ging en anders liep in haar leven. Eenmaal bekend met de diagnose zat Hetty niet stil en inmiddels heeft ook zij haar sporen verdiend als autisme- en hartcoherentiecoach.  

Martine heeft een scherpe blik en komt snel tot de kern. Zij weet hoofd- en bijzaken snel te benoemen waardoor overzicht ontstaat.
Hetty kan vanuit haar medische achtergrond laten zien hoe stress zich manifesteert in je lijf en wat je daaraan kunt doen.

Bij deze samenwerking zul je merken dat we elkaar feilloos aanvullen, waardoor jij -hoger opgeleide man of vrouw met autisme- het beste uit jezelf zal weten te halen!

 

 

 

 

Aanmelden voor deze workshop kan met onderstaand formulier.
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je die gerust stellen via het berichtenvak.

 

Met onderstaand formulier kun je je meteen opgeven!
Heb je eerst nog een vraag, voel je vrij om die te stellen; je krijgt dan binnen 24 uur op werkdagen een antwoord via e-mail. Wil je liever gebeld worden, vermeld dan ook je telefoonnummer.

 

Adresgegevens van

De Soete Suikerbol


Ade 23

2642 JX Pijnacker